USSE
Jako że nie wypalił trening zakładam temat na strzelankę. Obojętnie gdzie, byle cokolwiek się odbyło.
1. Scorch
2. Dusty
3. Czaja
4. Leśny - jutro się okaże
Użytkownik
Jestem za pogadam z Ponponem tylko czy jest chętny i proponuję wcześniej zacząć tak o 8 30 strzelanka bo jadę do kina na STAR WARS na 14 30 . Po raz drugi już bo wczoraj byłem- polecam tak a propo film miażdży na maxa
.
USSE
Snake jadę jutro albo pojutrze Bilecik kupiony już w dzień po udostępnieniu biletów
Użytkownik
Ja coś czuję że jeszcze pojadę w święta na pewno raz film jest po prostu perfekcyjny jak dla mnie i nie mogę już doczekać się części 8 i 9 :]
.
Użytkownik
My niestety nie mamy transportu zbytnio więc raczej odpadamy. Ewentualnie w Pniewach jakby było to ja z młodym jestem chętny nie wiem jak Ponpon bo coś mówił że go może nie być.
USSE
Strzelanka odwołana !!
Użytkownik
Po świętach coś proponuję zrobić ew. po nowym roku jak by ludziom pasowało w któryś weekend.
Ostatnio edytowany przez Snake (2015-12-19 19:53:29)
USSE
Spróbujemy. 28.12 mam wolne więc jakby chęci były to postrzelać można, spalić kalorie poświąteczne
Użytkownik
No to zara zakładamy temat i działamy nawet jak uzbiera się z 6osób to jedziemy posiepać bo stypowe mulenie świąteczne będzie trzeba czymś przyćmić .