Cześć!
Planujemy zrealizować otwarte szkolenie w zakresie taktyki czarnej dla początkujących, na którym pokażemy podstawowe ćwiczenia pozwalające trochę "uporządkować" umiejętności. Będzie można się sprawdzić na dynamicznym torze strzeleckim, oraz dowiedzieć się czegoś o technice pracy zespołowej w tzw. "wagonach"
Nie spodziewajcie się, że wszystko co zobaczycie przyda się wam na strzelankach. Wszystkie zagadnienia, które realizujemy oparte są o założenia taktyczne 'z prawdziwego zdarzenia', czyli tak, jak to się robi na ostro
Jak już wcześniej wspomniałem szkolenie jest otwarte, jednakże z racji tego, że ja i wróbel nie możemy się "rozczworzyć", nasz limit frekwencji to 12 osób
Wstępnie planując:
Szkolenie odbędzie się w Poniedziałek rano, godzina 9:30 na Hotelu w Bolewicku. (https://goo.gl/maps/WiCoiJ31gYL2)
Dobrze by było, gdyby każdy miał broń główną, boczną i przynajmniej po dwa magazynki do niej. Mile widziane torby zrzutowe!
1.Dusty
2.Wróbel
3.Snejk
4.Paszczuś
5.Jurgen
Ostatnio edytowany przez Dusty U04 (2016-12-23 21:37:27)
Oficjalnie:
Zbiórka 9:30 Hotel Bolewicko. Pniewy przyjadą o 10:00
Jeśli ktoś ma ambicje pomóc mi w ustawianiu toru strzeleckiego to może przyjechać wcześniej, od godziny 8:00 będę tam sobie przygotowywał wszystko
Wielkie dzięki dla wszystkich dzisiaj obecnych, frekwencja (większa niż na liście) pozytywnie mnie zaskoczyła.
Pamiętajcie tylko, że umiejętność nie trenowana zaniknie!
USSE
Dobrze, ze się coś działo w święta.
Nawet znać nie dałem, ale lipa straszna. Jestem tak chory, że dopiero dziś ogarniam internety